#1 2011-03-14 14:17:27

John Cena

http://naforum.zapodaj.net/images/acfe46262a84.png

Punktów :   
Idol : John Cena XD
Fedu: The Undertaker
Sojusz: John Morrison
Dawny nick: John Cena :P

Jak Grać!!!

Oto przykład jak mają przebiegać walki np. na SuperStars lub tygodniówkach.

Sędzia : Witam na kolejnym SS. W dzisiejszej walce zmierzą się P1 z P2 ! Zapraszam zawodników na ring !
P1 : Wchodzę przy swoim theme i przybijam piątki z fanami. Czekam na gong
P2 : Słychać mój theme, a potem wchodzę nie witając się z fanami i unikając ich. Potem tauntuje na narożniku i czekam na gong.
Sędzia : Gong. Kto ładniej opisze
Teraz piszemy ruchy ze swojego asortymentu.
P1 : Patrzę na rywala, a potem wchodzę z zwarcie. Robię Irish Whip, a potem Big Boot. Podnoszę rywala i wykonuje na nim DDT.
P2 : Szybko ruszam na rywala nie zważając na nikogo. Od razu wykonuję Suplex. Potem Irish Whip w narożnik i robię Monkey Flip. Tauntuje oraz stompuje rywala.
I tu uwaga ! Sędzia wybiera kto ładniej opisał i piszę kto przejmuje inicjatywę
Sędzia : Udany Suplex i Monkey Flip. Dalej P2
P2 : Po Monkey Flipie zaczynam mocno stompować rywala po brzuchu i robię Leg Drop. Potem łapię go za nogi i zapinam [Sub]Figure 4 Leg Lock.
Po zapięciu sub'a P1 ma 3 szanse na wyjście z dźwigni.
Sędzia : Leg Drop udany. P1 3 szanse na wyjście z Figure 4 Leg Lock.
P1 : Kiedy jestem w dźwigni próbuję przetoczyć się na brzuch co mi się udaje. Potem przeciwnik puszcza, a gdy wstaje wykonuje Closethline.
Nie zawsze ktoś musi wyjść z sub'a i czasami się nie udaje i ten, który jest zapięty musi jeszcze raz pisać, ale to nie jest często
Sędzia : Udało ci się wyjść z dźwigni, ale obaj leżycie. Kto ładniej przejmie inicjatywę.
P1 : Pierwszy wstaje, podnoszę rywala i robię Short-arm Closethline. Potem popycham rywala na liny i robię [SM]Super Kick.
P2 : Podnoszę się i tauntuje, co nie podoba się fanom. Nie zwracam na nich uwagi i ruszam do ataku. Wykonuję szybko Back Body Drop i szybko go podnoszę i robię Dropkick.
Sędzia : P2 wszystko dobrze wykonane. Dajesz dalej.
P2 : Podnoszę rywala i wykonuje [SM]German Suplex. Potem łapię go i wykonuję Irish Whip w narożnik, a potem podsadzam i robię [F]Muscle Buster. Pinuję
Teraz bardzo ważny moment ! Po pinie P1 dostaje inicjatywę
Sędzia : Dobry German Suplex i Muscle Buster ! Pin 1...2... Wypięte ! W ostatniej chwili. Teraz P1 ma inicjatywę
P1 : Po finisherze od P2 trochę jestem oszołomiony, ale dochodzę do siebie i szybko robię [SM]Piledriver. Potem szybko go podnoszę i wykonuje [F]Spear. Pinuję rywala.
Sędzia : Wszystko udane i [F]Spear ! Pin 1...2...3 ! Po Spearze wspaniałe zwycięstwo P1. Płace znacie
P1 : Po walce wstaje i cieszę się ze zwycięstwa i wychodzę na BS.
P2 : Po pojedynku wściekły na przeciwnika atakuje go i robię swój [F]Powerbomb ! Schodzę do szatni przy buczącej publiczności.

To był tylko przykład. Można rozpisywać się bardziej, żeby to ładnie wyglądało, ale ja tego nie robiłem, bo to tylko przykład. Mam nadzieję, że będziecie się z tego stosować.

Kliknij Na Fotke aby zobaczyć moje KP

http://img801.imageshack.us/img801/3913/sygnaturkam.png

Stopka forum

RSS