#1 2011-03-14 14:17:27

John Cena

http://naforum.zapodaj.net/images/acfe46262a84.png

SkÄ…d: SB City
Punktów :   
Idol : John Cena XD
Fedu: The Undertaker
Sojusz: John Morrison
Dawny nick: John Cena :P

Jak Graæ!!!

Oto przyk³ad jak maj± przebiegaæ walki np. na SuperStars lub tygodniówkach.

Sêdzia : Witam na kolejnym SS. W dzisiejszej walce zmierz± siê P1 z P2 ! Zapraszam zawodników na ring !
P1 : Wchodzê przy swoim theme i przybijam pi±tki z fanami. Czekam na gong
P2 : S³ychaæ mój theme, a potem wchodzê nie witaj±c siê z fanami i unikaj±c ich. Potem tauntuje na naro¿niku i czekam na gong.
Sêdzia : Gong. Kto ³adniej opisze
Teraz piszemy ruchy ze swojego asortymentu.
P1 : Patrzê na rywala, a potem wchodzê z zwarcie. Robiê Irish Whip, a potem Big Boot. Podnoszê rywala i wykonuje na nim DDT.
P2 : Szybko ruszam na rywala nie zwa¿aj±c na nikogo. Od razu wykonujê Suplex. Potem Irish Whip w naro¿nik i robiê Monkey Flip. Tauntuje oraz stompuje rywala.
I tu uwaga ! Sêdzia wybiera kto ³adniej opisa³ i piszê kto przejmuje inicjatywê
Sêdzia : Udany Suplex i Monkey Flip. Dalej P2
P2 : Po Monkey Flipie zaczynam mocno stompowaæ rywala po brzuchu i robiê Leg Drop. Potem ³apiê go za nogi i zapinam [Sub]Figure 4 Leg Lock.
Po zapiêciu sub'a P1 ma 3 szanse na wyj¶cie z d¼wigni.
Sêdzia : Leg Drop udany. P1 3 szanse na wyj¶cie z Figure 4 Leg Lock.
P1 : Kiedy jestem w d¼wigni próbujê przetoczyæ siê na brzuch co mi siê udaje. Potem przeciwnik puszcza, a gdy wstaje wykonuje Closethline.
Nie zawsze kto¶ musi wyj¶æ z sub'a i czasami siê nie udaje i ten, który jest zapiêty musi jeszcze raz pisaæ, ale to nie jest czêsto
Sêdzia : Uda³o ci siê wyj¶æ z d¼wigni, ale obaj le¿ycie. Kto ³adniej przejmie inicjatywê.
P1 : Pierwszy wstaje, podnoszê rywala i robiê Short-arm Closethline. Potem popycham rywala na liny i robiê [SM]Super Kick.
P2 : Podnoszê siê i tauntuje, co nie podoba siê fanom. Nie zwracam na nich uwagi i ruszam do ataku. Wykonujê szybko Back Body Drop i szybko go podnoszê i robiê Dropkick.
Sêdzia : P2 wszystko dobrze wykonane. Dajesz dalej.
P2 : Podnoszê rywala i wykonuje [SM]German Suplex. Potem ³apiê go i wykonujê Irish Whip w naro¿nik, a potem podsadzam i robiê [F]Muscle Buster. Pinujê
Teraz bardzo wa¿ny moment ! Po pinie P1 dostaje inicjatywê
Sêdzia : Dobry German Suplex i Muscle Buster ! Pin 1...2... Wypiête ! W ostatniej chwili. Teraz P1 ma inicjatywê
P1 : Po finisherze od P2 trochê jestem oszo³omiony, ale dochodzê do siebie i szybko robiê [SM]Piledriver. Potem szybko go podnoszê i wykonuje [F]Spear. Pinujê rywala.
Sêdzia : Wszystko udane i [F]Spear ! Pin 1...2...3 ! Po Spearze wspania³e zwyciêstwo P1. P³ace znacie
P1 : Po walce wstaje i cieszê siê ze zwyciêstwa i wychodzê na BS.
P2 : Po pojedynku w¶ciek³y na przeciwnika atakuje go i robiê swój [F]Powerbomb ! Schodzê do szatni przy bucz±cej publiczno¶ci.

To by³ tylko przyk³ad. Mo¿na rozpisywaæ siê bardziej, ¿eby to ³adnie wygl±da³o, ale ja tego nie robi³em, bo to tylko przyk³ad. Mam nadziejê, ¿e bêdziecie siê z tego stosowaæ.

Kliknij Na Fotke aby zobaczyæ moje KP

http://img801.imageshack.us/img801/3913/sygnaturkam.png

Stopka forum

RSS